+4 0745 320021 / +4 0359 807060 office@mixmem.ro

Pompe, Motopompe si Instalatii de irigat cu tambur

Pompele, motopompele si instalatiile de irigat cu tambur sunt fabricate de catre NETTUNO SRL  si acopera nevoile legate de irigarea culturilor agricole pentru o varietate foarte larga de suprafete, solutiile propuse asigurand debite intre 200 si 14000 l/min si presiuni (inaltimi de pompare) intre 15 si 187 m.            

      Alegerea acestor echipamente se face in principal in functie de suprafata de irigat si caracteristicile sursei de apa – curs de apa, canal de irigatii, balta, put forat.

Pompele sunt actionate de la priza de putere a tractorului si asigura debite de pana la 4500 l/min, avand nevoie de puteri de actionare situate intre 25 si 150 CP.

Motopompele sunt unitati de pompare autonome mobile, echipate cu motoare diesel, care functioneaza in tandem cu instalatiile de irigat.

Gama acestora asigura presiuni si debite de apa in plajele de valori corespunzatoare instalatiilor de irigat pe care le deservesc, respectiv debite de pana la 14000 l/min si inaltimi de pompare (presiuni) de pana la 187 m.

           Un model special de motopompa DUPLOMEC- este special destinata utilizarii apei din puturile forate, echipamentul ingloband atat un generator electric ce va alimenta electropompa submersibila care extrage apa din foraj, cat si motopoma care va alimenta instalatia de irigat. Este construita cu un motor diesel IVECO de 110 CP, care asigura atat actionarea unei pompe CAPRARI cu debit de 1230/2200 l/min la o presiune de 130/104 m – inaltime de pompare, cat si a unui alternator asincron de 17,5 kVA, care poate alimenta o electropompa submersibila (sau alti consumatori) cu puterea maxima de 14 kW. 

 Instalatiile de irigat cu tambur sunt echipamente mobile, realizate la cel mai inalt standard al produselor din domeniu, gama acestora raspunzand celor diverse nevoi de irigare, fiind construite cu lungimi ale conducte intre 100 si 750 m si diametre intre 50 si 160 mmasigurand irigarea la o singura trecere a unor suprafete intre 0,5 si 10,1 ha. Avand sisteme de programare a caracteristicilor de udare, prin reglarea vitezei de deplasare a capului de udare la 10 / 30 / 50 m/ora, instalatiile asigura udari in plaja 5 – 115 mm coloana de apa.

Site-urile  www.nettuno-irrigazione.com  permit alegerea  principalelor modele de motopompe si instalatii de irigat  precum si extragerea fiselor tehnice ale acestora 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security